Hun var en af de rigtig seje på BusinessKatapult-holdet. En af Danmarks førende fitnesseksperter. Altså vel at mærke af den slags, der kommunikerer på basis af et solidt, fagligt fundament: Marina Aagaard er master i fitness og træning. Ekstern lektor i idræt. Foredragsholder og motionsekspert for Danmarks Radio. Forfatter til til 30 fagbøger, heraf flere bestsellere.  Tidligere landstræner. Og så meget andet

Netop fordi Marina ikke er grøn nybegynder som soloselvstændig, var hun en særlig gevinst at have med på holdet. Fordi et af de helt fundamentale principper bag BusinessKatapult er netværkets erfaringer og den gensidige feedback. Det giver inspiration til forskellige måder at drive business på. Så er det en gave at have en erfaren businesskvinde med på holdet.

Og så var det – når sandheden skal frem – ikke mindst Marinas tilstedeværelse på holdet, der for alvor skubbede til, at walk & talk blev en integreret del af konceptet. Det var helt oplagt, med en fittnessqueen på holdet, at der skulle bevægelse til. (Mere end vi oprindeligt havde planlagt)

Og når hele forløbet i øvrigt handler om at skabe forandring og bevægelse, kunne vi naturligvis ikke bede deltagerne om at sidde på den flade en hel kursusdag :-)

De fælles traveture er i øvrigt guld værd. Ikke kun for blodomløbet, men også for hjernen, ideerne, fællesskabet.
Tror alle deltagere nåede at trave – og snakke – med alle. Rundt i parken. Og ikke mindst rundt i regnbuen på ARoS.

marina_aagaard_320px

Som virksomhedsejer med en travl foredrags- og skribentvirksomhed med snart 25 års jubilæum, er det måske ikke oplagt at deltage i et businesskursus.

Alligevel havde jeg, efter at jeg havde fået udarbejdet en ny hjemmeside, lyst til at lære mere om markedsføring og sociale medier, hvilket jeg til trods for omfattende blogging-aktivitet ikke har beskæftiget mig særligt med.

Forløbet tiltalte mig, fordi det var en tidsmæssig overkommelig blanding af hjemmearbejde, opgaver og webinarer og enkelte kursusdage med interessante temaer.

Undervejs viste det sig, at ikke alene var der spændende inspiration på en lang række områder inden for selvstændig virksomhed – også inden for emner som jeg følte mig hjemme i på forhånd – men der var samtidig særdeles givende sparring med underviserne og de andre deltagere på holdet, så det blev til en udviklende og motiverende netværksgruppe, som jeg også nu efter kurset kommunikerer og sparrer med.

Alt i alt fik jeg endnu mere end forventet ud af det lærerige og praktisk orienterede forløb; ud over nye ’kollegaer’ (selvstændige i forskellige brancher) har kurset flyttet mit firmas grænser og allerede resulteret i nye produkter samt salg til storkunder umiddelbart efter kursets afslutning, så investeringen har mere end tjent sig selv hjem.

Marinaa Aagaard