Scor flere af de gode kunder

Skil dig ud fra dine konkurrenter og lav en B2B strategi, hvis du vil op i superligaen, hvor selvstændige har færre kunder, men sælger mere

SELVSTÆNDIGE I SUPERLIGAEN er mikrovirksomheder med potentiale til at sælge store opgaver til virksomheder – frem for kun at sælge time for time til privatpersoner.

DE UNIKKE er ikke nødvendigvis de bedste i branchen. De er tydelige for deres kunder og skiller sig ud fra deres konkurrenter. Det kan du gøre med simple teknikker.

 

 

Har du fundet den detalje, der gør dig interesant for kunder?

USP – Unique Selling Point  – er den unikke fordel (eller flere), du kan tilbyde dine kunder og bruge i din markedsføring. Du kender ikke dit USP, hvis du ikke kan afslutte sætningen: “Kunder køber hos mig, fordi jeg er den eneste der …”

Find din USP og brug den til effektiv markedsføring

Flyder du helst med strømmen?

Du kan finde masser af mentorforløb og kurser om online marketing for coaches, terapeuter, psykologer og behandlere.

BUSINESSkatapult er ikke et mentorforløb, hvor du følger i andre fodspor. Det er for selvstændige, der gerne skiller sig ud og vil markedsføre sig anderledes end konkurrenter – for at score store og spændende opgaver. Eksempelvis B2B salg.

Vover du at skille dig ud?

Det kan føles mest trygt og mest sikkert at vælge en løsning, som andre har haft succes med. Vil du i den liga, hvor få kunder og store opgaver kan give mange penge – og masser af frihed og/eller fritid – skal du være anderledes end dine konkurrenter. Og markedsføre dig anderledes.

WORKSHOP

KICKOFF

MODULER

ARBEJDSDAGE

BUSINESSkatapult giver dig viden og værktøjer til inbound marketing – og hjælper dig undervejs med at rykke fra plan til handling.

1) Skab dit stærke, personlige fundament
2) Brug din personlighed på en professionel måde
3) Gør din business tiltrækkende – for dig selv og kunderne

4) Ryk fra ideer til handling – omsæt viden til tekster
5) Opnå mere ved at gøre mindre – effektiv markedsføring
6) Happy Business: gode kunder, gode penge – det gode liv

ADVISORY BOARD der inspirerer

WORKSHOP under regnbuen

Share This