Man lærer, så længe man har elever – og vi er flere, der har lært meget af, at marketingekspert Jette Ziegler fra Pro2Com har været kursist på BusinessKatapult

pro2comVil du have succes som soloselvstændig, er det uundværligt at have ambitiøse, vedholdende og fagligt kompetente mennesker omkring dig. Du kan ikke nøjes med opbakning fra venner og familie. Sørg for også at have en professionel flok, der både kan skubbe, støtte og inspirere dig.

Noget af det bedste ved det halvt år lange forløb BusinessKatapult er netop de udfordringer det giver at være del af et fagligt fællesskab bestående af ambitiøse mennesker med egen business. Spejle sig i de øvrige deltageres kampe og sejre. Blive inspireret af deres unikke drømme, metoder og valg.

Jette Ziegler fra Pro2Com – menneske i marketing, har været rigtig god at følges med, skubbe med, læne sig op ad, sparre med!

Det overraskede mig, at hun ville med på BusinessKatapult-holdet. Jette er trods alt professionel marketingekspert, der hjælper andre med deres business og markedsføring. Hun er blandt ekspert i at hjælpe danske virksomheder med at markedsføre sig overfor tyske kunder.

Det udfordrede mig, at Jette var med som professionel ekspert. Så var jeg jo – følte jeg – nødt til at oppe mig. Walk the talk og tage min egen medicin! Og Jettes sparring undervejs betød, at også JEG flyttede mig.

Hun skubbede også til andre. Flere af deltagerne har haft stor glæde af at sparre personligt med Jette. Og hun kommer, på grund af sit skarpe blik, milde kraft og konstruktive feedback, til at sætte et markant fingeraftryk på næste, forandrede version af BusinessKatapult.

Jette Zieglers oplevelse af BusinessKatapult

Jette_ZieglerIkke i min vildeste fantasi havde jeg forestillet mig, at Businesskatapult-forløbet ville blive så voldsomt forandrende og udfordrende – og godt for det. Ellers var jeg ikke hoppet på.

I løbet af det sidste halve år er der ganske enkelt ikke den sten, der ikke er blevet vendt markedsføringsmæssigt – en meget udfordrende oplevelse, når jeg nu faktisk lever af at rådgive andre om markedsføring.

Men det er simpelthen svært at se på sig selv og sit eget. Det er den der med smedens hest og snedkerens hus … Jeg er også blevet så meget klar over, at jeg lærer bedst sammen med andre mennesker.

Jeg har simpelthen lært så meget ved at være en del af en fantastisk gruppe. Det sidste halve år er der blevet heppet på mig, jeg er blevet klappet kærligt på ryggen, sparket lidt hårdere bag i, blevet provokeret og udfordret på mit selvbillede af min virksomhed. Og så er jeg blevet hjulpet op på hesten igen.

Jeg er gået ud af forløbet med en masse skønne oplevelser, en udvidet netværk – fantastiske mennesker, tak! – et nyt ståsted for min forretning og modet på at træde frem og indtage den del af business-scenen som tilhører mig!

Her kan du finde Jette Zieglers business – Pro2Com, menneske i marketing.

banner