patienthaandteringSygeplejerske Dorthe Olsen er vidensdeler og har skabt sin egen business ved at have fokus på alvorlige fejl i sundhedsvæsenet – eksempelvis medicinhåndteringsfejl – der kan koste dig og mig livet i værste fald.

Dorthe tog med på det seks måneder lange BusinessKatapult forløb for at komme effektivt i gang med at sælge kurser og rådgivning. Og det er lykkedes.

Vi skal dele viden

Dorthe arbejder med patientsikkerhed.
Hendes mission er, at vi skal dele løsninger, der forebygger de fejl i sundhedsvæsenet, der kan blive fatale for patienter og pårørende.

Vores patientsikkerhed” hedder Dorthes virksomhed, hvor medarbejdere i sundhedsvæsenet kan komme på kursus i at håndtere og undgå de såkaldte “utilsigtede hændelser” (UTH).

Dorthe tilbyder blandt meget andet Masterclass i kommunal medicinhåndtering og er godt i gang med at sælge de første to kurser via email-marketing.

Dorthe fortæller om at være deltager på BusinessKatapult:

dorthe_olsen_vorespatientsikkerhed

At deltage i BusinessKatapult forløbet har givet mig uvurderlige redskaber.
Jeg er gået fra at være ret forskrækket over at skulle sende nyhedsbreve og ingenting kunne, til at have fået en opskrift, hjælp til det tekniske og nu har jeg sendt mine to første nyhedsbreve!

Ikke nok med det så har 60% åbnet dem, og 20 har trykket på mit link til vores Masterclass i Kommunal Medicinhåndtering

Det er langt mere end andre nyhedsbreve og jeg er sikker på, at det er effekten af Business Katapult.

Jeg er nu klar både teknisk, mentalt og strukturelt til at få min online business op at køre i et helt andet gear!
Tak for et fantastisk halvt år :)