Workshop – kreativ wellness for din hjerne

Innovation på businessclass. Online marketing med viden, værktøjer og netværk

Når dagen er slut, kan du tage hjem med en mappe fyldt med konkrete resultater:

  • Worksheets og arbejdsplaner
  • Lister med nye ideer til content
  • Revideret marketingplan
  • Revideret udgivelsesplan
  • Personlig og unik bog med guldkorn fra de øvrige deltagere

Offline idéudvikling i mange farver. Et boost til at tænke kreativt, eksperimentere og udvikle ideer til din markedsføring – i et netværk af ligesindede og alligevel forskellige mennesker.

Marketing, der skal sælge viden og ekspertise er en kreativ og skabende proces, der handler om at kommunikere med andre. Du skal kunne inspirere andre, hvis du vil sælge dem viden og ekspertise.

Workshoppen består af kreative processer, feedback, erfaringsdeling og netværk. Vi udnytter aktivt og på forskellige måder, at vi er flere mennesker med forskellige erfaringer.

Du får øvelser, der kan rykke din business og udvikle din online markedsføring. Får ny energi, sparring og bliver inspireret i omgivelser, der ikke findes bedre til formålet. Vi tør godt love, at det bliver en dag, du sent vil glemme og har lyst til at gentage.

Du lærer at omsætte viden til inbound marketing, der inspirerer potentielle kunder og skaber tillid til faglig ekspertise

Inspiration for soloselvstændige der sælger ekspertise

Workshoppen er ikke klassisk passiv undervisning med tankpasserpædagogik, hvor underviserne hælder viden på deltagerne! Du behøver ikke din computer. Det er aktiv læring. Idéudvikling. Reflektion. Aha-oplevelser. Vi aktiverer dine sanser og din kreative hjernehalvdel.

Og hvornår har du senest haft lejlighed til at diskutere online marketing og salg af ekspertise – med soloselvstændige, der har forståelse for dine udfordringer og oprigtig interesse i at sparre.

Idéudvikling, inspiration og vidensdeling er workshoppens overordnede emne. Det er dagen, hvor vi vover at sigte højt, være ambitiøse og lede efter potter med guld.

Bliv inspireret til eksempelvis at sælge kursusforløb, fagbøger, uddannelse, unikt design, kunst, udviklings- eller rådgivningsforløb….

Workshoppen ligger midt i arbejdsforløbet, så du har tid til forberedelser – og bagefter kan omsætte inspiration og ny viden til nye ydelser, der kan booste din business

ACTION

11.995 kr. eks. moms

Workshop
Worksheets
Online moduler
Opgaver
Advisory Board

 

 

REPEAT

5.995 kr. eks. moms

Workshop
Worksheets
Online moduler
Opgaver
Advisory Board

Grunduddannelsen varer 100 dage og består af Kickoff og Action-pakken.
Udvid derefter med de moduler, du har brug for.

Share This